Bartın Üniversitesi’nde ‘Kalp Sağlığı’ Eğitimi

Bartın Üniversitesi’nde ‘Kalp Sağlığı’ Eğitimi

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Sürekli Eğitim Merkezi tarafından İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerine "Temel EKG ve...

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Sürekli Eğitim Merkezi tarafından İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerine "Temel EKG ve Aritmiler Eğitimi" verildi.

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) ve Sürekli Eğitim Merkezi (BÜNSEM) tarafından "Temel EKG ve Aritmiler" adlı bir seminer gerçekleştirildi. İl ve Acil Yardım Programı öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen eğitimler Karabük Üniversitesi Kardiyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Önalan tarafından verildi. İki gün süren seminerde Önalan, kalbin ileti sistemleri, temel EKG yorumlanması ve aritmiler konularında bilgiler verdi. Önalan, kalbin işlevlerinin değerlendirilmesindeki en önemli yöntemlerden biri olan EKG'yi İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerinin mezun olduktan sonra hayat kurtarmada kullanacaklarını söyledi. Öğrencilere aldıkları 16 saatlik eğitimin ardından katılım belgeleri verildi.

Etkinlik kapsamında SHMYO Müdürü Doç. Dr. İbrahim Tümen, öğretim elemanları ve Prof. Dr. Orhan Önalan, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'u da ziyaret etti. Rektör Uzun, seminere katkılarından dolayı Önalan'a teşekkür etti.

Bartın Üniversitesi’nde ‘Kalp Sağlığı’ Eğitimi

Bartın Üniversitesi’nde ‘Kalp Sağlığı’ Eğitimi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.