Başarılı sporcu Başkan Köşker’i ziyaret etti

Başarılı sporcu Başkan Köşker’i ziyaret etti

Almanya'nın Leipzig kentinden düzenlenen dünyanın 1. Dünya Premier Ligi'nde bronz madalya alarak 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecek olan...

Almanya'nın Leipzig kentinden düzenlenen dünyanın 1. Dünya Premier Ligi'nde bronz madalya alarak 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Serkan Yağcı, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e, 1. Dünya Premier Ligi'nde bronz madalya kazanan milli karateci Serkan Yağcı'yı makamında konuk etti. Ziyarette Yağcı, Başkan Köşker'e spora ve sporcuya olan desteklerinden ötürü teşekkür etti. Ziyaretten ve başarısından duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu ifade eden Başkan Köşker ise, "Gebze Belediyesi olarak gençlerimizin en az bir spor dalı ile ilgilenmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Spora da sporcuya da büyük önem veriyoruz ve elimizden geleni bu yönünde yapmak için çaba sarf ediyoruz. Serkan kardeşimi başarısından ötürü tebrik ediyorum. Bizleri ve bölgemizi gururlandırdı. İnşallah 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda güzel dereceler elde ederek Gebze'mizi ve ülkemizi bir kez daha gururlandıracak" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.