Başhekim Hakkında Suç Duyurusu

Başhekim Hakkında Suç Duyurusu

Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, çalışanlarına yönelik sosyal medyada hakarette bulunduğu iddiasını gerekçe göstererek, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş hakkında soruşturma ve suç duyurusunda...

Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, çalışanlarına yönelik sosyal medyada hakarette bulunduğu iddiasını gerekçe göstererek, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş hakkında soruşturma ve suç duyurusunda bulunma talimatı verdi.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şubesinden yapılan açıklamada, başhekimin Covit 19 tedavisini evinde istirahatli olarak görürken, kişisel sosyal medya hesabından hastanede sözlü usulsüz görevlendirmelere karşı çıkanlar için, “Vatan haini” başlığıyla uzun bir yazı yazarak hakarette bulunduğu iddia edildi. Hastane çalışanlarının üyesi oldukları Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesine yaptıkları yazılı başvuru sonucunda Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Ömer Çeker, konunun takipçisi oldu ve idari ve adli soruşturma yapılması için gerekli girişimleri sendika avukatları ile birlikte gerçekleştirdi. Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’de yaşanan gelişmeler hakkında Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker’i önceki gün Ankara’ya çağırdı. Yaşanan olaylar ile ilgili bilgilendirme dosyasını Genel Başkan Önder Kahveci’ye veren Çeker’e, sağlık çalışanlarına böylesi ağır hakareti eden kişilere asla müsahama gösterilmeyeceğini ve gerekli tüm girişimlerin yapılacağı belirtildi. Genel Başkan Kahveci, “Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Merkezimizin milli ve manevi konulardaki hassasiyetleri herkes tarafından bilinir. Bizim için önce vatan gelir. Hiç kimse çalışanlarına böylesi bir ifadeyi kullanamaz. Genel Merkez olarak hukuk komisyonumuz bu konunun takipçisi olacak ve canları pahasına çalışan sağlıkçılarımıza kimse böylesi hakaret etmenin cezasız kalmayacağını bilmesi gerektiğini öğreteceğiz” dedi. (BSHA Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.