Başiskele Doğantepe Köyü

Başiskele Doğantepe Köyü

Doğantepe Köyü haberleri, Başiskele Doğantepe köyü güncel son dakika gelişmeleri, Doğantepe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kocaeli Köyleri Arasında yer alan Doğantepe Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Başiskele Doğantepe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Doğantepe köyü son dakika gelişmeleri, Doğantepe köyüne özgü yemekler, Başiskele Doğantepe köyünün tarihi, Doğantepe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Doğantepe köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Doğantepe , Kocaeli ilinin Başiskele ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Doğantepe Köyü Resimleri ve Doğantepe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İzmit Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Başiskele Kocaeli Arası Kaç Km? Başiskele Hava Durumu? Kocaeli Köyleri ve Başiskele Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kocaelili iseniz Kocaeli Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kocaelili Ünlüler arasında Başiskele Doğantepe Köyünde doğan biri var mı? İzmit Doğumlu Ünlüler Kimler?

Doğantepe , Kocaeli ilinin İzmit ilçesine bağlı bir mahalledir.

Doğantepe mahallesi, 1915 yılında Rizeli Mücâhid Aziz Ağa tarafından kurulmuş ve 1952 yılında Karatepemahallesinden ayrılarak Doğantepe mahallesi adını almıştır. Büyük şehirler ve ilçeler düzenlemesinden sonra Başiskele ilçesine bağlı bir mahalle olmuştur. Orman mahallesi statüsü korunmuştur.

Kocaeli ili, İzmit ilçesine 10 km. uzaklıktadır. Yuvacık Barajı alt havzasında olup Kirazdere kenarında bulunmaktadır.İlköğretim okulu vardır. PTT yoktur. Sağlık evi vardır. Yollar asfalttır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.