Başkan Albayrak brifing toplantılarına katıldı

Başkan Albayrak brifing toplantılarına katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı,...

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Plan Proje Dairesi Başkanlığı ve Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen brifing toplantılarına katıldı.

Düzenlenen toplantılara Başkan Albayrak'ın yanı sıra, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ Yönetim Kurulu Üyeleri, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı. Brifing toplantılarında 2014 ve 2017 yılları arasındaki çalışmalar değerlendirildi.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın faaliyet ve yatırımlarıyla ilgili Daire Başkanı Sema Kurt bilgi verirken, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı çalışmaları ile ilgili sunumu Daire Başkanı Serpil Karadağ, Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı çalışmaları ile ilgili sunumu Daire Başkanı İmdat Demir ve Plan Proje Dairesi Başkanlığı çalışmaları ile ilgili sunumu da Daire Başkanı Recep Çalı yaptı.

Başkan Albayrak brifing toplantılarına katıldı

Başkan Albayrak brifing toplantılarına katıldı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.