Başkan Atilla, incelemelerde bulundu

Başkan Atilla, incelemelerde bulundu

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, İtfaiye Haftası nedeniyle Kayapınar ilçesinde bir AVM'de büyükşehir belediyesi tarafından kurulan...

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, İtfaiye Haftası nedeniyle Kayapınar ilçesinde bir AVM'de büyükşehir belediyesi tarafından kurulan standı inceledi. Vatandaşlar ve esnaf ile görüşen Başkan Atilla, talepleri dinledi, görüş alışverişinde bulundu.

İtfaiye Haftası'na dikkat çekmek amacıyla Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince Kayapınar ilçesinde bir AVM'de stand açıldı. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, açılan standı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Birim amirlerinden bilgi alan Başkan Atilla, standı ziyaret eden vatandaşlarla sohbet etti, İtfaiyenin önemini anlattı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören stantta bilgilendirme broşürleri ve çeşitli hediyeler veriliyor.

Başkan Atilla, esnaf ve vatandaşlarla görüştü

Daha sonra AVM'de esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Atilla, talepleri dinledi, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Başkan Atilla, vatandaşların fotoğraf çekme isteğini kırmadan birçok kişiyle fotoğraf çekip onlarla sohbet etti. Gençlerle de sohbet eden Başkan Atilla, gençlere belediyenin gençlik alanında yaptığı yatırımları anlatarak gençlerin taleplerini dinledi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Atilla, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Atilla, incelemelerde bulundu

Başkan Atilla, incelemelerde bulundu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.