Başkan Atlı Dualarla Uğurlandı

Başkan Atlı Dualarla Uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlık sonrası Samsun’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ulubey eski Belediye Başkanı Akif Atlı dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Ulubey Milli Egemenlik Kent Meydanı’nda kılınan cenaze namazına Ordu Vali Vekili Ekrem Ballı, Ak

Geçirdiği rahatsızlık sonrası Samsun’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ulubey eski Belediye Başkanı Akif Atlı dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Ulubey Milli Egemenlik Kent Meydanı’nda kılınan cenaze namazına Ordu Vali Vekili Ekrem Ballı, Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, OBB Daire başkanları, Altınordu Belediye Başkan yardımcısı İsa Hitaloğlu, Ak Parti eski Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Ayhan Yılmaz, Enver Yılmaz, eski ve yeni belediye başkanları, daire müdürleri, çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.
Merhum Belediye Başkanı Akif Atlı’nın eşi Leyla Atlı ve çocukları Aytaç ve Aylin Atlı taziyeleri kabul etti.
2004 – 2014 yılları arasında 2 dönem Ulubey Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve 2014 – 2019 Yılları arasında Ulubey Belediye Meclis üyeliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği yapan Eski Ulubey Belediye Başkanı Akif Atlı, Ulubey Milli Egemenlik Kent Meydanı’nı dolduran binlerce sevenleri ile kılınan Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Gündüzlü Mahallesi’nde bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.

AKİF ATLI’NIN ÖZGEÇMİŞİ
1949 Yılında Ulubey ilçesi Gündüzlü mahallesinde dünyaya gelen Akif Atlı, İlkokulu 4. Sınıfa kadar Ulubey Merkez’de okudu. Babasının memur olması nedeniyle İlköğrenimini Gölköy’de tamamladıktan sonra Ordu Sağlık Meslek Kolejini kazandı. 1971 yılında mezun olduktan sonra Artvin iline atandı.
Artvin’de 2 yıl görev yaptıktan sonra, askerlik görevini yerine getirmek üzere 1973 yılında görevinden ayrıldı. 1975 yılında Ulubey Hükümet Tabipliğinde Sağlık Memuru olarak göreve başladı. 1998 yılına kadar bu görevde çalıştıktan sonra 1998 yılında kurucu müdür olarak Ulubey Devlet Hastanesine atandı.
5 yıl Ulubey Devlet Hastanesi müdürü olarak görev yaptıktan sonra Mahalli İdareler seçiminde Ulubey Belediye Başkan Adayı olan Akif Atlı, 2004 – 2014 yılları arasında 2 dönem Ulubey Belediye Başkanlığı görevini yürüttü.
Belediye Başkanlığı görevinin ardından 2014 – 2019 Yılları arasında Ulubey Belediye Meclis üyeliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen Akif Atlı, çeşitli komisyonlarda görev yaptı.
2015 – 2019 yılları arasında 4 yıl süreyle Ulubey Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürüten Atlı evli ve 2 çocuk babasıydı.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.