Başkan Baran’dan halk günü mesaisi

Başkan Baran’dan halk günü mesaisi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın vatandaşları sorun ve önerilerini dinlediği halk gününde 100'e yakın vatandaşı makamında ağırladı, onların...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın vatandaşları sorun ve önerilerini dinlediği halk gününde 100'e yakın vatandaşı makamında ağırladı, onların talep ve önerilerini dinledi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın göreve geldiği günden itibaren devam ettirdiği halk günü uygulaması kapsamında 100'e yakın vatandaş Başkan Baran'ın makamında ağırladı. Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinleyen ve tek tek not alan Başkan İsmail Baran, kısa sürede çözülebilecek sorunları görüşme esnasında ilgili müdürlere ileterek sorunların çözülmesini sağlıyor.

Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu belirten Başkan Baran, "Vatandaşlarımızla her zaman her ortamda bir aradayız. Sıkıntılarını dinleyip dertlerini çözmeye çalışıyoruz. Bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Sıkıntılarını direk anlatma imkanı yakalayan vatandaşlar ise uygulama nedeniyle Başkan Baran'a teşekkür ettiler.

Başkan Baran’dan halk günü mesaisi

Başkan Baran’dan halk günü mesaisi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.