Başkan Baran’dan yerinde inceleme

Başkan Baran’dan yerinde inceleme

Ağadere Caddesi üzerinde yapımı devam eden köprü çalışmasını yerinde inceleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, köprünün bölgedeki trafik...

Ağadere Caddesi üzerinde yapımı devam eden köprü çalışmasını yerinde inceleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, köprünün bölgedeki trafik akışını rahatlatacağını belirtti.

Körfez Belediyesi, ilçede trafiğin en yoğun olduğu caddelerden biri konumundaki Ağadere Caddesi'ndeki trafik akışını azaltmak ve caddedeki trafiği diğer yollar ile daha kısa mesafede birleştirmek için ilçeye adını veren ve Ağadere üzerine ikinci bir köprü inşa etmek için çalışma başlatmıştı. Çalışma kapsamında köprü ayakları için beton dökme işlemi başlatıldı.

Bölgede inceleme yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, köprü çalışmalarını yerinde gezerek bilgi aldı. Başkan Baran, 12 metre genişliğinde olacak olan köprünün bölgedeki trafik akışını rahatlatacağını belirterek, "Mevcut bir köprümüz vardı. Onu da yenileyeceğiz ve daha kullanışlı hale getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Baran’dan yerinde inceleme

Başkan Baran’dan yerinde inceleme

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.