Başkan Böcek, zabıtaların ‘haftası’nı kutladı

Başkan Böcek, zabıtaların ‘haftası’nı kutladı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "zabıta" teşkilatının kuruluşunun 191. yıl dönümü dolaysıyla kendisini ziyaret eden zabıta personelini...

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "zabıta" teşkilatının kuruluşunun 191. yıl dönümü dolaysıyla kendisini ziyaret eden zabıta personelini tebrik etti.

Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Çetin, bağlı olduğu Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer ile birlikte "Zabıta Haftası" kapsamında Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Başkan Muhittin Böcek, zabıta personelleriyle tek tek selamlaşarak tebriklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muhittin Böcek, Başkan Yardımcısı Cansul Tuncer'e ve zabıta personeline teşekkür etti. Zabıta Müdürlüklerinin belediyelerin en önemli birimlerinden biri olduğunun altını çizen Başkan Böcek, "Belediyemizin vitrini olan zabıta personelimizin "Zabıta Haftası'nı kutluyorum. Vatandaş ile esnaf arasında köprü kuran, onların sorunlarına çözüm arayan zabıta personelimiz, zor bir görev icra ediyor. Bu anlamda başta Belediyemiz bünyesinde bulunan zabıta çalışanlarımızın ve ülkemiz genelinde tüm zabıta teşkilatımızın 191. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum" diye konuştu.

Gerçekleşen ziyarette Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Çetin, Başkan Böcek'e ve Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer'e çiçek takdim etti.

Başkan Böcek, zabıtaların ‘haftası’nı kutladı

Başkan Böcek, zabıtaların ‘haftası’nı kutladı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.