Başkan Çelik: “Çocuklarımız İçin Çalışmalarımız Devam Edecek”

Başkan Çelik: “Çocuklarımız İçin Çalışmalarımız Devam Edecek”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Yeniköy Mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk oyun parkında incelemelerde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Yeniköy Mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk oyun parkında incelemelerde bulundu. Şehzadeler'de yaşayan çocuklar için yeni parklar yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, "Şehzadeler'de yaşayan çocuklarımız için yeni parkların yapımına devam edeceğiz." dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Yeniköy Mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk oyun parkında incelemelerde bulundu. İnceleme esnasında Başkan Çelik'e Belediye Meclis Üyesi Burhan Aydemir, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Yeniköy Mahalle Muhtarı Levent Bolut eşlik etti. Şehzadeler'in her mahallesinde çocuklar için park çalışmaları yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Yeniköy Mahallemizde yeni yapmış olduğumuz çocuk oyun parkımız çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu parkımız alt yapısı ve kullanılan malzeme bakımından şehrin merkezindeki parklar gibi dört, dörtlük yapılan bir parkımızdır. Yeniköy mahallemize kazandırmış olduğumuz bu güzel oyun parkımız tüm mahalle halkımız için, çocuklarımız için hayırlı uğurlu olsun. Şehzadeler'de yaşayan çocuklarımız için yeni parkların yapımına devam edeceğiz. Bu güzel çocuk oyun parklarının yapımı bizden, korunması da mahalle sakinlerimizden olmalıdır. Ben halkımızın bu eserlere sahip çıkacağına inanıyorum." dedi.

"Çalışmalar nedeni ile Şehzadeler Belediyesine teşekkür ederiz"

Şehzadeler Belediyesinin Yeniköy Mahallesinde her alanda yaptığı çalışmalar nedeni ile Başkan Çelik'e teşekkür eden Yeniköy Mahalle Muhtarı Levent Bolut, "Belediye Başkanımıza mahallemize yapmış olduğu tüm hizmetler nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyemizin mahallemize böylesine güzel parklar yaptığı için tüm mahalle halkı olarak çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu noktada mahallemizde yapılan hizmetler nedeni ile tüm belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Çelik: “Çocuklarımız İçin Çalışmalarımız Devam Edecek”

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.