Başkan Kutlu Adıyaman ile ilgili bakanlarla görüştü

Başkan Kutlu Adıyaman ile ilgili bakanlarla görüştü

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya giden Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Milli Eğitim Bakanı İsmet...

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya giden Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ı ziyaret ederek, Adıyaman'a yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

AK Parti 117. İl Başkanları Toplantısına ve çeşitli temas, görüşme ile toplantılara katılmak üzere Ankara'ya giden Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, hem Adıyaman Belediyesi'nin bazı çalışmalarını hızlandırmak için hem de Adıyaman'a yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür etmek için bakanlık düzeyinde görüşmeler gerçekleştirdi.

Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger ve Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ile birlikte Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ileMilli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ziyaret ederek, Adıyaman'a yapımı devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulunan Başkan Kutlu, ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Kutlu, "Ankara ziyaretimiz kapsamında ilk olarak milli eğitim bakanımız ve aynı zamanda fahri hemşerimiz olan İsmet Yılmaz beyi ziyaret ettik ve kendilerine Adıyaman'ımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek ilimize davet ettik. Kendileri de en kısa zamanda Adıyaman'ımıza geleceğini ifade ettiler. Daha sonra Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül'ü makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dileyip, ilimize verdikleri ve verecekleri desteklerden dolayı teşekkür ettik" ifadelerini kullandı.

Başkan Kutlu Adıyaman ile ilgili bakanlarla görüştü

Başkan Kutlu Adıyaman ile ilgili bakanlarla görüştü

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.