Başkan Memduhoğlu, aday olmayacağını açıkladı

Başkan Memduhoğlu, aday olmayacağını açıkladı

Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Enver Memduhoğlu, 12 Ekim 2017 tarihinde yapılması planlanan oda organ seçimlerinde iş yoğunluğu nedeniyle...

Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Enver Memduhoğlu, 12 Ekim 2017 tarihinde yapılması planlanan oda organ seçimlerinde iş yoğunluğu nedeniyle aday olmayacağını duyurdu.

Açıklamalarda bulunan Enver Memduhoğlu, bir dönem şerefle yürüttüğü yönetim kurulu başkanlığı görevini kurumsal emanet olarak kabul ettiğini belirterek, "Görev sürem boyunca borsamızın etkin temsili noktasında pek çok çalışmaya imza attık. Emanete sahip çıkma bilinci ve duyarlılığıyla emanetin hükmünün farkında olarak vazifemi yürüttüm. Yakın zamanda yapılacak olan organ seçimlerinde tekrar aday olmayacağımı; ancak Van Ticaret Borsası çatısı altında yol arkadaşlarımla hizmetlerimize devam edeceğimi belirtmek isterim. Yönetimimiz döneminde çalıştığımız ve paydaş olduğumuz başta Van, Hakkari, Muş ve Bitlis tüccar esnafına, tüm kurum ve kuruluşlara vermiş oldukları desteklerden ve göstermiş oldukları tevazudan dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Aldığım kararın şehrim, şahsım ve tüm yol arkadaşlarım için hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.