Başkan Nurullah Cahan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Başkan Nurullah Cahan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında Türk milletinin vatanına olan bağlılığından söz eden Başkan Cahan, "95 yıl önce 30 Ağustos'ta şanlı ordumuz, yurdumuzu düşmanlardan temizleyerek büyük bir zafere imza atmıştır. 30 Ağustos, dünya tarihine damga vuran milletimizin birlik ve beraberlik içinde vermiş olduğu, inançlı onurlu ve kahramanca mücadelenin sonucunda kazanılmış büyük bir zaferdir. Ülkemizin bağrında var olan milletimiz canlarını ortaya koyarak savaşmışlar ve her bölgeden insanlar koyun koyuna şehadet şerbetini birlikte içmişlerdir. Milletçe birlik ve beraberlik içinde elde ettiğimiz başarılar, ülkemizin aydınlık yarınlarının en somut göstergesidir" dedi.

Dayanışma kültürüne vurgu yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, aynı mücadelenin bugün de verildiğinin altını çizdi.

Türkiye'nin köklü bir medeniyet tasavvuruna sahip olduğunu ifade eden Başkan Cahan şöyle konuştu:

"Ülkemiz geçmişiyle, geçmişteki çizgisiyle mazlumların dayanağı, zalimlerin korkusu olmuştur. Aynı şekilde bugün de zor durumda kalanların yanındadır. Her geçen gün güç kazanan Türkiye'nin önüne geçmek isteyen mihraklar her yolu denese de bu necip millet izin vermemekte ve bu topraklar üzerine kurulan oyunları bozmaktadır. Tıpkı 30 Ağustos'ta, tıpkı 18 Mart'ta, tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi bundan sonra da omuz omuza, yürek yüreğe, ülkemiz için aynı yolda yürüyeceğiz. Türk tarihi şanlı zaferler tarihidir. Tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.