Başkan Özcan mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Başkan Özcan mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda mahallelerde yapılan çalışmalar ve sorunların çözümü noktasında...

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda mahallelerde yapılan çalışmalar ve sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulundu.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, mahalle muhtarlarının kendisinin çalışma arkadaşı olduğunu ve muhtarlarla tam bir uyum içinde çalıştıklarını söyledi. Mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda istek ve önerilerini alarak, gerçekleştireceği faaliyetler hakkında konuşan Başkan Özcan, önemli mesajlar verdi.

Başkan Özcan, mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu ifade ederek işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını söyledi. Muhtarlarımız, mahallesi ile ilgili her türlü sorunu bize bildirirse sorun daha kolay, daha çabuk çözülür. Eğer mahallenizdeki ihtiyaç sahiplerini, eksiklerini bize bildirmezseniz ve o sorunlar halkımızı mağdur ederse yerel yöneticiler olarak bizler ve sizler bu vebalin altından kalkamayız" diye konuştu.

Belediyenin tüm imkanlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olacağını hatırlatan Başkan Özcan, belediye kaynaklarını önceden hizmet almamış yada eksik hizmet almış yerlerden başlayarak, adil bir şekilde halka hizmet için, israf etmeden kullanacaklarını vurgulayarak, ilçede güçlü bir belediye yapısı oluşturacaklarını söyledi.

Toplantıda söz alarak mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dile getiren muhtarlar, bu tür toplantıların çok verimli olduğuna işaret ettiler. Muhtarlar sorunlarını anlatırken belediye başkanı ve daire müdürleri muhtarların sorunlarını not aldılar. Toplantının sonunda isteklerin yapılması için gerekli talimatlar verildi. İlçe Muhtarları, toplantının verimli ve seviyeli geçtiğine dikkat çekerek Başkan Özcan'a teşekkür ettiler. Muhtarlar sıklıkla istişare toplantıların yapılmasını sözlerine eklediler.

Başkan Özcan mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Başkan Özcan mahalle muhtarları ile bir araya geldi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.