Başkan Özkan anasınıfı öğrencilerini sevindirdi

Başkan Özkan anasınıfı öğrencilerini sevindirdi

Kütahya'nın Simav ilçesinde, sosyal sorumluluk projeleri ile büyük takdir toplayan Simav Belediyesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte...

Kütahya'nın Simav ilçesinde, sosyal sorumluluk projeleri ile büyük takdir toplayan Simav Belediyesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencileri unutmadı. Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, okulları ziyaret ederek öğrencilere hediye dağıttı.

Yusuf Koyuncuoğlu ilkokulu ile Gülizar Eren İlkokulu ana sınıflarındaki minik öğrencileri ziyaret eden Başkan Özkan, ana sınıfı öğrencilerine malzemeli kalem kutusu dağıttı. Minik öğrenciler bu davranış karşısında sevinç ve mutluluklarını dile getirerek, eğitime katkılarından Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan'a teşekkür ettiler.

Öğrenci ve öğretmenlerle konuşan Başkan Özkan, Simav Belediyesi olarak sosyal projelere büyük önem verdiklerini söyledi. Özkan, " Sosyal Belediyeciliğin en önemli bir adımı ve gereği olarak eğitime destek veriyoruz. 2017-2018 eğitim-öğretim yılında okula yeni başlayan öğrencilerimize ve okul öncesi miniklerimize başarılar diliyorum. Çocuklar bizim aydınlık geleceğimiz, öğretmenler ise manevi güç kaynaklarımız" dedi. (MEİ-EFE)

Başkan Özkan anasınıfı öğrencilerini sevindirdi

Başkan Özkan anasınıfı öğrencilerini sevindirdi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.