Başkan Sözen’den ilk ders sürprizi

Başkan Sözen’den ilk ders sürprizi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Çocuk Kültür Merkezi'nde öğrencilere yılın ilk dersinde sürpriz...

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Çocuk Kültür Merkezi'nde öğrencilere yılın ilk dersinde sürpriz bir ziyaret yaptı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediyenin Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Çocuk Kültür Merkezi'nde öğrenim gören küçük öğrencilere yılın ilk dersinde sürpriz yaptı. Bütün derslere girerek çocuklarla hoşça vakit geçiren Başkan Şükrü Sözen, 300 çocuğa diş fırçası ve kırtasiye malzemesi hediye etti. Karşılarında Başkan amcalarını gören çocuklar, onunla bol bol oyun oynadı, şakalaştı ve sorular sordu.

Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Çocuk Kültür Merkezi'ndeki 17 derslikte eğitim gören çocuklar, Manavgat Belediyesi'nin donanımlı ve uzman eğitmen kadrosu ile verimli bir eğitim hayatı geçirmeye devam ediyor. Öğrenciler, Türkçe Dili Etkinliği, Fen ve Doğa Etkinliği, Sanat Etkinliği, Müzik Etkinliği, Hareket ve Oyun Etkinliği, Matematik, İngilizce, Okuma Yazma dersine hazırlık, Drama ve Tiyatro ve Alan Gezileri olmak üzere pek çok branşta eğitim görerek başarılı bir geleceğe hazırlanıyor.

Mutlu Manavgat mutlu gelecek

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çocuklar ve gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamanın herkesin temel görevi olması gerektiğini söyledi. Başkan Sözen, "Yeni eğitim ve öğretim yılının ilk dersinde çocuklarımız ile birlikte olarak onların bu özel gününde mutluluğunu ve heyecanını paylaşmak istedik. Geleceğimizin umudu olan çocuklarımızı aydınlık dolu yarınlara hazırlamak hepimizin en önemli görevi arasındadır. Biz de mutlu Manavgat ailemizde bu bilinçle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılının bütün eğitimcilerimize ve çocuklarımıza başarılar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Başkan Sözen’den ilk ders sürprizi

Başkan Sözen’den ilk ders sürprizi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.