Başkan Tuna’dan zabıta personeline kutlama

Başkan Tuna’dan zabıta personeline kutlama

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Zabıta Teşkilatı'nın 191'inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Belediye Zabıta Müdürlüğü'nde...

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Zabıta Teşkilatı'nın 191'inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Belediye Zabıta Müdürlüğü'nde çalışan personeliyle bir araya gelerek, Zabıta Haftası'nı kutladı.

Zabıta Müdürlüğü'nün yerel yönetimlerin halka açılan en etkili yüzü olduğunu belirten Başkan Tuna, "Zabıta Haftasında, zabıta personelimizle birlikte olmaktan büyük şeref duydum. Vatandaşlarımızın her türlü sıkıntılarını dinleyen, çözmek için gayret gösteren ve bizi sokakta temsil eden zabıtalarımız önemli bir görevi üstlenmektedir. İlçemizde gösterdikleri özverili ve fedakarca çalışmalarından dolayı tüm zabıta personelimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu vesileyle başta Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelimizin ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için görev yapan tüm zabıta mensuplarının, haftasını kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Tuna, Zabıta Müdürü Mikail Gül'e çiçek takdim ederek, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Zabıta Müdürü Mikail Gül de görevlerini yerine getirirken en büyük destekçilerinin Başkan Tuna olduğunu belirterek, "Teşkilatımızın 191'inci kuruluş yıl dönümünde bizleri unutmayan Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna'ya çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kutlama programında tüm zabıta personeline teşekkür belgesi de takdim eden Tuna, personel ile birlikte kutlama pastasını kesti.

Başkan Tuna’dan zabıta personeline kutlama

Başkan Tuna’dan zabıta personeline kutlama

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.