Başkan Yaman’ın Taziye Mesajı

Başkan Yaman’ın Taziye Mesajı

Bilecik'in Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin...

Bilecik'in Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Bilecikli asker Osman Er ve şehitler için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Yaman mesajında, 10 Temmuz Pazar günü Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün yolunda terör örgütünce yola döşenen patlayıcının, askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sırasında 5 askerin şehit düştüğünü belirtti. Acı haberin yüreklerini dağladığı belirten Yaman, mesajına şöyle devam etti:

"Acı haber yurdumuzun dört bir yanına dağılırken bir haberde Osmaneli ilçemize düştü. Şehit askerimiz Osman Er'in teskeresine 4 ay kala şehit düşmesi baba ocağına ulaştı. Şehit haberinin verilmesi sırasında baba metanetini koruyarak, "bugün içimde bir sıkıntı vardı, oğlum şehit mi oldu" sözleriyle karşılayarak, baba ocağı Türk bayraklarıyla donatıldı. Vatan savunmasında şehit düşen tüm askerlerimize Allah'tan rahmet, acılı aileye de sabırların en büyüğünü diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.