Başkan Yardımcısı Bakır’dan Çöp Saatleri Uyarısı

Başkan Yardımcısı Bakır’dan Çöp Saatleri Uyarısı

Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenen "Halk Günü" etkinliğinde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, vatandaşları çöp bırakma...

Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenen "Halk Günü" etkinliğinde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, vatandaşları çöp bırakma saatlerine özen gösterilmesi yönünde uyardı.

Kırıkkale Belediyesi her hafta Belediye Meclis Toplantı Salonunda düzenlediği Halk Günleri ile vatandaşların sorunlarını çözmeye devam ediyor. 152.'si düzenlenen Halk Günü'ne Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık etti. Bakır, bir yandan vatandaşların problemlerini dinlerken bir yandan da ilgili birim müdürlerini sorun teşkil eden konularla ilgili yönlendirdi.

Toplantı vesilesiyle konuşan Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, çöp bırakma saatlerine dikkat etmeleri konusunda Kırıkkalelileri uyardı. Bakır, "Kırıkkaleli hemşehrilerimizin çöp bırakma saatlerine riayet etmeleri ve gelişigüzel çöp bırakmamalarını istiyoruz. Çöplerin zamanında bırakılmaması, şehrimizde hem görüntü kirliliğine sebep oluyor hem de insan sağlığına zarar verebiliyor. Bu uygulamaya uymayan vatandaşlarımıza cezai işlem uygulanması söz konusudur. Yaz ayına girilmesi ve hava sıcaklıklarının artması nedeniyle bu konuda vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını bekliyoruz. Daha yaşanılabilir Kırıkkale için herkes üzerine düşen görevi yapmalı" ifadelerini kullandı.

Başkan Yardımcısı Bakır’dan Çöp Saatleri Uyarısı

Başkan Yardımcısı Bakır’dan Çöp Saatleri Uyarısı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.