Batman Recepler  Köyü

Batman Recepler Köyü

Recepler köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Recepler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Batman köyleri arasında yer alan Recepler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Batman Recepler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Recepler köyü son dakika gelişmeleri, Recepler köyüne özgü yemekler, Batman Recepler köyünün tarihi, Recepler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Recepler köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Batman ilinin Merkez ilçesine bağlı Recepler köyünün TÜİK 2012 verilerine göre nüfusu 622'dir. Köyün merkeze uzaklığı yaklaşık 11 kilometredir. Köyün ekonomisi hayvancılık ve tarım üzerine kuruludur. Köy ile bağlı olduğu ilçe arasında asfalt yol mevcuttur.

Recepler , Batman ilinin Batman ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Recepler Köyü Resimleri ve Recepler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Batman Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Recepler Batman Arası Kaç Km? Batman Hava Durumu? Batman Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Batmanlı iseniz Batman doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Batmanlı Ünlüler arasında Batman Recepler Köyünde doğan biri var mı? Batman doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.