Bayat Pancarlık Köyü

Bayat Pancarlık Köyü

Pancarlık haberleri, Pancarlık köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Pancarlık köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Pancarlık  köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Bayat Pancarlık  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Pancarlık köyü son dakika gelişmeleri, köye ait haberler, köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Pancarlık, Çorum ilinin Bayat ilçesine bağlı bir köydür.Çorum iline 75 km, Bayat ilçesine 11 km uzaklıktadır.

Pancarlık , Çorum ilinin Bayat ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Pancarlık  Resimleri ve Pancarlık  videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bayat Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Bayat Çorum Arası Kaç Km? Bayat Hava Durumu? Çorum Köyleri ve Bayat Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Bayat Pancarlık doğan biri var mı? Bayat Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.