Bayburt Yeşilyurt Köyü

Bayburt Yeşilyurt Köyü

Yeşilyurt Köyü Haberleri, Bayburt Yeşilyurt Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Bayburt Yeşilyurt Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Bayburt Köyleri Arasında Yer Alan Yeşilyurt Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Bayburt Yeşilyurt köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeşilyurt köyü son dakika gelişmeleri, Yeşilyurt köyüne özgü yemekler, Bayburt Yeşilyurt köyünün tarihi, Yeşilyurt köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeşilyurt köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeşilyurt , Bayburt ilinin Merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yeşilyurt  Köyü Resimleri ve Yeşilyurt  Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bayburt Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Bayburt Hava Durumu? Bayburt Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bayburt li iseniz  Bayburt Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Bayburt lu Ünlüler arasında Bayburt Yeşilyurt Köyünde doğan biri var mı? Bayburt Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yeşilyurt, Bayburt ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Köyde Bayburt kültürü ve gelenekleri yaşanmaktadır.Folklörü Bar'dır.Köyde Bayburt şivesi olan "Gelirem, gidirem" ağzıyla konuşulur.Bayburt merkezine 12 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. İnşaat çılık ilerlemiş olup hayvancılık ve tarımın önüne geçmiştir.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. İnşaat çılık ilerlemiş olup hayvancılık ve tarımın önüne geçmiştir.

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.