Baykan Dedebakırı Köyü

Baykan Dedebakırı Köyü

Dedebakırı köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Dedebakırı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Siirt köyleri arasında yer alan Dedebakırı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Baykan Dedebakırı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dedebakırı köyü son dakika gelişmeleri, Dedebakırı köyüne özgü yemekler, Baykan Dedebakırı köyünün tarihi, Dedebakırı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dedebakırı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün adı, 1865 yılı kayıtlarında Mize olarak geçmektedir.

Köy; Siirt il merkezine 46 km, Baykan ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır.

Dedebakırı, Siirt ilinin Baykan ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Dedebakırı Köyü Resimleri ve Dedebakırı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Baykan Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Siirt yöresine özgü haber kanalı var mı? Baykan Siirt Arası Kaç Km? Baykan Hava Durumu? Siirt Köyleri ve Baykan Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Siirtli iseniz Siirt Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Siirtli Ünlüler arasında Baykan Dedebakırı Köyünde doğan biri var mı? Baykan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.