Baykan Dilektepe Köyü

Baykan Dilektepe Köyü

Dilektepe köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Dilektepe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Siirt köyleri arasında yer alan Dilektepe köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Baykan Dilektepe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dilektepe köyü son dakika gelişmeleri, Dilektepe köyüne özgü yemekler, Baykan Dilektepe köyünün tarihi, Dilektepe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dilektepe köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün adı, 1865 yılı kayıtlarında Minarek, 1928 yılı kayıtlarında ise Minar olarak geçmektedir.

Köy; Siirt il merkezine 42 km, Baykan ilçe merkezine 25 km uzaklıktadır.

Dilektepe, Siirt ilinin Baykan ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Dilektepe Köyü Resimleri ve Dilektepe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Baykan Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Siirt yöresine özgü haber kanalı var mı? Baykan Siirt Arası Kaç Km? Baykan Hava Durumu? Siirt Köyleri ve Baykan Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Siirtli iseniz Siirt Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Siirtli Ünlüler arasında Baykan Dilektepe Köyünde doğan biri var mı? Baykan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.