Bayramiç Zeytinli Köyü

Bayramiç Zeytinli Köyü

Zeytinli Köyü haberleri, Bayramiç Zeytinli köyü güncel son dakika gelişmeleri, Zeytinli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çanakkale Köyleri Arasında yer alan Zeytinli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bayramiç Zeytinli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Zeytinli köyü son dakika gelişmeleri, Zeytinli köyüne özgü yemekler, Bayramiç Zeytinli köyünün tarihi, Zeytinli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Zeytinli köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Zeytinli, Çanakkale ilinin Bayramiç ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Zeytinli Köyü Resimleri ve Zeytinli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bayramiç Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Bayramiç Çanakkale Arası Kaç Km? Bayramiç Hava Durumu? Çanakkale Köyleri ve Bayramiç Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çanakkalelu iseniz Çanakkale Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Çanakkaleli Ünlüler arasında Bayramiç Zeytinli Köyünde doğan biri var mı? Bayramiç Doğumlu Ünlüler Kimler?

Zeytinli, Çanakkale ilinin Bayramiç ilçesine bağlı bir mahalledir.Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.