Bayramören Dolaşlar Köyü

Bayramören Dolaşlar Köyü

Dolaşlar köyü haberleri, Bayramören Dolaşlar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Dolaşlar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan Dolaşlar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bayramören Dolaşlar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dolaşlar köyü son dakika gelişmeleri, Dolaşlar köyüne özgü yemekler, Bayramören Dolaşlar köyünün tarihi, Dolaşlar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dolaşlar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Dolaşlar, Çankırı ilinin Bayramören ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Dolaşlar Köyü Resimleri ve Dolaşlar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Bayramören Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Bayramören Çankırı Arası Kaç Km? Bayramören Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Bayramören Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Bayramören Dolaşlar Köyünde doğan biri var mı? Bayramören Doğumlu Ünlüler Kimler?

Dolaşlar, Çankırı ilinin Bayramören ilçesine bağlı bir köydür.Dolu ağaçlar söyleminin hızlı söylenmesiden dolayı dolaşlar seklinde söylenmeye başlanmıstır.

Köyün geleneksel yemeklerinden KEŞKEK en meşhurudur.Ayrıca TARHANA ÇORBASI tadına bakılması gerekir.

Çankırı il merkezine 119 km, Bayramören ilçesine 4 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.