Bayramören Harmancık Köyü

Bayramören Harmancık Köyü

Harmancık köyü haberleri, Bayramören Harmancık köyü güncel son dakika gelişmeleri, Harmancık köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan Harmancık köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bayramören Harmancık köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Harmancık köyü son dakika gelişmeleri, Harmancık köyüne özgü yemekler, Bayramören Harmancık köyünün tarihi, Harmancık köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Harmancık köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Harmancık, Çankırı ilinin Bayramören ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Harmancık Köyü Resimleri ve Harmancık köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Bayramören Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Bayramören Çankırı Arası Kaç Km? Bayramören Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Bayramören Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Bayramören Harmancık Köyünde doğan biri var mı? Bayramören Doğumlu Ünlüler Kimler?

Harmancık, Çankırı ilinin Bayramören ilçesine bağlı bir köydür.Cuma günleri sıra sıra yemek verilir. Köyün keşkeği meşhurdur.Çankırı iline 139, Bayramören ilçesine 24, Kurşunlu'ya 50 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.