Bayramören Karataş Köyü

Bayramören Karataş Köyü

Karataş köyü haberleri, Bayramören Karataş köyü güncel son dakika gelişmeleri, Karataş köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan Karataş köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bayramören Karataş köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karataş köyü son dakika gelişmeleri, Karataş köyüne özgü yemekler, Bayramören Karataş köyünün tarihi, Karataş köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karataş köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Karataş, Çankırı ilinin Bayramören ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karataş Köyü Resimleri ve Karataş köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Bayramören Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Bayramören Çankırı Arası Kaç Km? Bayramören Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Bayramören Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Bayramören Karataş Köyünde doğan biri var mı? Bayramören Doğumlu Ünlüler Kimler?

Karataş, Çankırı ilinin Bayramören ilçesine bağlı bir köydür.

Karataş köyü kültür yönünden bölgenin en zengin özelliklerini bir arada bulundurmaktadır. Özellikle cumhuriyet döneminin ilk yıllarında civarda bulunan daha sonradan ayrılan köylerin kendisine bağlı olmalarından dolayı daha ziyade bir merkez gibidir. 5 mahalleden oluşmaktadır. Köy göç vermiş olduğundan okuma yazma oranı yüksektir.akpınar yaylası,yaylasında soğuk pınarları piknik alanı ve tüm dalda spor tesisleri halka açık ve ücretsizdir.Çankırı iline 123 km, Bayramören ilçesine 9 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.