Beğel’in 50 yıllık hayali, 154 Mahalle Projesi’yle gerçek oluyor

Beğel’in 50 yıllık hayali, 154 Mahalle Projesi’yle gerçek oluyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Gördes'in 8 mahallesinde 18 milyon TL yatırımla gerçekleştireceği 77 kilometrelik içme suyu ve...

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Gördes'in 8 mahallesinde 18 milyon TL yatırımla gerçekleştireceği 77 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon altyapısı yenileme çalışmalarına Beğel Mahallesi'nden başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 154 Mahalle Projesi ile mahalleler alt ve üst yapılarıyla yepyeni bir hal almaya devam ediyor. Proje kapsamında Gördes ilçesine bağlı 8 mahallede 18 milyon TL yatırımla 77 kilometre kanalizasyon ve içme suyu hattı MASKİ'yle yenileniyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen yapım çalışmaları, Beğel Mahallesi'nin 5 kilometrelik kanalizasyon hattının yenilenmesiyle başladı. Ayrıca, mahallenin 3 kilometrelik içme suyu şebekesi de MASKİ tarafından sağlıklı hale getirilerek, 20 bin metrekarelik de kilit parke taşı döşemesi gerçekleştirilecek. Bunların yanı sıra mahallede, 3 adet foseptik imalatı yapılarak tam anlamıyla sağlıklı bir altyapı sistemi oluşturulacak.

"Her mahalleye nasip olsun inşallah"

Beğel Mahalle Muhtarı Tahir Bodur, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarla 40-50 yıllık bir hayali gerçekleştirmiş oluyoruz. Her mahalleye nasip olsun inşallah. Kanalizasyon çalışmamız başladı. Arkasından da içme suyu şebekemiz yenilenecek. Bu hizmetlere sebep olan, emeği bulunan herkese ayrı ayrı teşekkürler" diye konuştu.

Beğel’in 50 yıllık hayali, 154 Mahalle Projesi’yle gerçek oluyor

Beğel’in 50 yıllık hayali, 154 Mahalle Projesi’yle gerçek oluyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.