Behzat Ç.’nin senaristi Serbes ifade veriyor

Behzat Ç.’nin senaristi Serbes ifade veriyor

Behzat Ç. kitaplarının yazarı, senarist Emrah Serbes'in, İzmir'de bir baba ile kızının hayatını kaybettiği kazada sorumlu olduğunu itiraf etmesinin ardından...

Behzat Ç. kitaplarının yazarı, senarist Emrah Serbes'in, İzmir'de bir baba ile kızının hayatını kaybettiği kazada sorumlu olduğunu itiraf etmesinin ardından teslim olduğu ve adliyede ifade verdiği öğrenildi.

Behzat Ç. kitaplarının yazarı, senarist Emrah Serbes, 22 Eylül'de İzmir'de baba ile kızının hayatını kaybettiği trafik kazasını kendisinin yaptığına dair sosyal medya hesabından itiraf içeren bir paylaşımda bulundu. Serbes, "O kazanın sorumlusu benim. Arkadaşım suçsuz yere cezaevinde. Savcılığa geldim ve teslim oluyorum" dedi.

İfadesi alınıyor

İtirafın ardından Serbes'in, Torbalı Adliyesi'ne giderek teslim olduğu öğrenildi. Soruşturma kapsamında adliyede ifadesi alınan Serbes ile ilgili kesin kararın ise ilerleyen saatlerde çıkması bekleniyor.

Sosyal medyadan itiraf

22 Eylül tarihinde Aydın-İzmir otoyolunda meydana gelen kazada, İzmir istikametinden Aydın yönüne seyir halinde olan 34 NT 5005 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen Ayhan Özçelik yönetimindeki 35 TV 9335 plakalı otomobile arkadan çarpmış, kazada 59 yaşındaki Ayhan Özçelik ile 16 yaşındaki kızları Zeynep Özçelik hayatını kaybetmişti. Behzat Ç.'nin senaristi yazar Emrah Serbes, 22 Eylül tarihinde Aydın-İzmir otoyolunda meydana gelen ve bir baba-kızın yaşamını yitirdiği trafik kazasını kendisinin yaptığını belirterek bugün twitter hesabından itirafta bulundu. Serbest, itirafında "Kendimi kaybettim ve bu şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemedim. Kazayı yanımda oturan arkadaşım Kenan Doğru üstlendi. Şu an suçsuz olduğu halde cezaevinde yatmaktadır" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.