Bekir Dede, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’için Emekli Maaşını Bağışladı

Bekir Dede, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’için Emekli Maaşını Bağışladı

“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla yürütülen Milli Dayanışma Kampanyasına, Ordu’da toplumun her kesiminden yapılan bağışlarla destek veriliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülük ettiği ve koronavirüs (kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler dolayısıyla mağduriyet yaşayabilecek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmayı amaçlayan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına, vatandaşlarımız yaptıkları bağışlarla katkıda bulunuyor.

“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla yürütülen Milli Dayanışma Kampanyasına, Ordu’da toplumun her kesiminden yapılan bağışlarla destek veriliyor. Perşembe ilçesi Kırlı Mahallesi’nde ikamet eden 81 yaşındaki Bekir Kılıç isimli vatandaş emekli maaşını bağışlayarak, Milli Dayanışma Kampanyasına destek oldu. Yaşından dolayı sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olan Bekir Kılıç (81), 156 Jandarma hattını arayarak, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına emekli maaşını bağışlamak istediğini, ancak sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle evden dışarıya çıkamadığını beyan ederek, Jandarma’dan yardım talebinde bulundu. 81 yaşındaki Bekir Kılıç isimi vatandaşımızın yardım talebi üzerine, İl Jandarma Komutanlığınca şahsın evine devriye görevlendirilerek, Bekir Kılıç’tan alınan 2.200 TL tutarındaki emekli maaşı, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası için açılan banka hesabına yatırılarak, bağış dekontu kendisine teslim edildi. Kampanyaya bir emekli maaşını bağışlayarak katkıda bulunan 81 yaşındaki Bekir Kılıç, “Ülkemiz, koronavirüs salgınıyla çok ciddi bir mücadele yürütüyor. Bu süreçte mağdur olan ve ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlarımız oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan kampanyaya karınca kaderince benim de bir katkım olsun diye bir aylık emekli maaşımı bağışlamak istedim. Sokağa çıkma yasağından dolayı kendim bankaya gidemedim. Jandarmayı aradım. Sağolsunlar hemen geldiler. Parayı kendilerine teslim ettim. Onlar da kampanya hesabına parayı yatırarak, dekontuna bana getirdiler. Jandarma görevlilerimize çok teşekkür ediyorum. İmkanı olan, durumu yerinde olan herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum“ diye konuştu.

ÖRNEK OLACAK BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİ

Bir aylık emekli maaşını “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına bağışlayarak, örnek bir davranış sergileyen 81 yaşındaki Bekir Kılıç’ı telefonla arayarak tebrik eden Vali Seddar Yavuz, “Bekir amcamız, hepimize örnek olacak bir davranış sergilemiştir. Kendisine ülkemiz ve milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Binlerce kez teşekkür ediyorum. Ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu süreçte, milli birlik ve beraberliğe, dayanışmaya, yardımlaşmaya çok ihtiyacımız var. Bekir amcamızın yapmış olduğu bu erdemli davranışın, durumu iyi olan hayırsever insanlarımıza örnek olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.