Belen Derebahçe Köyü

Belen Derebahçe Köyü

Derebahçe Köyü haberleri, Belen Derebahçe köyü güncel son dakika gelişmeleri, Derebahçe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Hatay Köyleri Arasında yer alan Derebahçe köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Belen  Derebahçe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Derebahçe köyü son dakika gelişmeleri, Derebahçe köyüne özgü yemekler, Belen  Derebahçe köyünün tarihi, Derebahçe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Derebahçe köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Derebahçe, Hatay ilinin Belen  ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Derebahçe köyü resimleri ve Derebahçe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Belen Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Belen Hatay Arası Kaç Km? Belen Hava Durumu? Belen Köyleri ve Hatay Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Hataylı iseniz Hatay Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Hataylı Ünlüler arasında Belen  Derebahçe Köyünde doğan biri var mı? Belen Doğumlu Ünlüler Kimler?

Derebahçe mahallesi Hatay ilinin Belen ilçesine bağlı olan mahalledir.Hatay iline 55 km uzaklıktadır. Belen ilçe merkezinde bulunmaktadır.Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.
Mahallenin ekonomisi, ticaret ve esnaflığa dayalıdır.Mahallede elektrik, su, telefon ve kanalizasyon şebekesi mevcuttur. Mahallede İlkögretim okulu ve sağlık evi vardır. İnternet şebekesi de bulunmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.