Benim Adım Melek 10. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Benim Adım Melek 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünde neler olacak? Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünü çarşamba akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Benim Adım Melek , yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. TRT 1'de yayınlanan Benim Adım Melek dizisi 10. Bölüm yeni fragman izle…

Benim Adım Melek 9. Bölümde; Melek’in oğluna kavuşması için geri sayım başlamıştır. Polisler Alpay’ın kaldığı odaya ilerlerken Alpay tehlikenin farkında değildir. Melek’in acı dolu gözlerinde şimşekler çakarken Karadağ konağında Ömer’in sözleri şaşkınlık yaratır.

Yaşananlar Mithat’ın yangınının sönmesine yetmemiştir, küçük Seyitali’nin kaybolmasını fırsat bilip Melek’in karşısına dikilir. Kardeşinin sözleri karşısında Melek’in kolu kanadı kırılır. Mithat, derin bir oh çekerken gelen telefonla şok olur.

Dizinin başrollerini; Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Benim Adım Melek Dizisi Konusu | Genel Hikaye

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukları için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu konu alan “Melek”in ilk bölümü şöyle;

Yıllar önce ailesinden koparak Berlin’de yaşamaya başlayan Melek evli ve üç çocuk annesidir. Bir sabah aldığı kötü haberle bütün dünyası alt üst olur. Bir yandan çocuklarını bir yandan evliliğini düşünerek zor bir kararın eşiğine gelir. Bütün acısına rağmen çocuklarına bir gelecek vermek için yeniden ayağa kalkar. Umutla çıktığı yolculukta geçmişin acısıyla yüzleşirken, yeni hayatında onu daha büyük sorunlar beklemektedir.

Dizinin başrollerini; Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Benim Adım Melek Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Benim Adım Melek dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar