Benim Adım Melek 20. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Benim Adım Melek 20. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünde neler olacak? Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünü çarşamba akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Benim Adım Melek dizisi 20. yeni bölümüyle 5 Şubat 2020 Çarşamba akşamı TRT 1'de olacak. Benim Adım Melek'nin bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Benim Adım Melek , yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. TRT 1'de yayınlanan Benim Adım Melek dizisi 20. Bölüm yeni fragman izle…

Benim Adım Melek 19. Bölümde; Defne, babasının çevirdiği oyunlardan bir haber, annesinin yüreğini acıtmaya devam eder.

Sessizliğini bozan Zümrüt, Cumali’nin inadını kırmayı başaracak mı?

Cumali, uzattığı yardım eline karşılık nasıl bir şart koşacak?

Karşısına çıkan bütün fırsatları kendi lehine çevirmeye çalışan Alpay’ın yeni planı nelere sebep olacak?

Seyitali’yle Cumali’yi karşılarında bulan Melek ve Halil, bu yanlış anlaşılmayı düzeltebilecek mi?

Cumali, haklı çıkmanın verdiği üstünlükle önce Seyitali’ye ardından da Halil’e yüklenir. Seyitali, nereye gittiği bilmez bir halde çeker gider.  Alpay, Seyitali’nin karşısına çıkar ve anlaşmayı bozduğunu söyleyerek dilekçeyi yırtar.

Mithat’ın Seyran’la olan ilişkisi adım adım derinleşirken, Kadriye elinde tuttuğu saatli bombayı patlatmak için doğru zamanı kollamaktadır.

Cumali, Karadağ konağına gider ve Seyitali’yle konuşur. Daha sonra beraberce konaktan çıkarak hana giderler.

Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Benim Adım Melek Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Benim Adım Melek dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar