Benim Adım Melek 25. Bölüm Fragmanı

Benim Adım Melek 25. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 25. Bölümünde neler olacak? Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 25. Bölümünü çarşamba akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 25. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Benim Adım Melek , yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. TRT 1'de yayınlanan Benim Adım Melek dizisi 25. Bölüm yeni fragman izle…

Benim Adım Melek 24. Bölümde; Artık herkesin acısı birdir. Tüm yürekler Ömer için dua etmektedir. Melek, Defne’ye mi, Ömer’e mi yoksa yaklaşmakta olan mahkemeye mi dertlensin bilememekteyken en yakınım dediğinin sözleri onu derin düşüncelere şevk eder.

Zümrüt, gönül sızısını dökercesine Defne’ye isyan eder. Melek, evladını kanatlarının altına alırken Defne perişandır.
Kenan, Adnan’ın izine ulaşabilmek için çabalar. Her zamanki hinliğiyle Kenan’ın karşısına geçen Funda’nın teklifi ne olacak? Defne, babasının yanına gidip ondan neden ve nasıl bir yardım isteyecek?

Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 25. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Benim Adım Melek Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Benim Adım Melek dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar