Benim Adım Melek 43.Bölüm Fragmanı

Benim Adım Melek 43.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 43.Bölümünde neler olacak? Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 43a.Bölümünü çarşamba akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Loca için tarihi eser ihbarında bulunulduğunu öğrenen Halil ve Mirza polislere açıklamaya yapmaya çalışsa da polisler arama yaparlar. Kenan ise adamlarından tarihi eserleri locadan çıkarıp çıkarmadığına dair haber beklemektedir.

Defne, Melek ve Halil’in geçmişine dair öğrendikleri üzerine Halil ve Melek’in aşkının neresinde duracaktır? Kadriye, Defne’nin mutfağa olan yeteneği üzerine hayaller kurar. Melek, Halil, Mirza ve Vildan kendilerini karakolda bulurlar. Kerem Aslı için kabul ettiği bahis maçlarıyla kulüp antrenmanları arasında koşturmaktayken Aslı para biriktirmektedir.

Alpay Halilleri alt ettiğini düşünürken Aslı mevzusunu da çözmek üzere kolları sıvar. Kenan ise Alpay’ın sürekli ayağına dolanmasından sıkılmıştır. Melek sağlık durumu sayesinde eve dönebilecekken bunu yapmayınca Halil ve Mirza olaya el atarlar. Herkes onlar için uğraşırken iki dost nasıl bir fedakarlık yapacaktır?

Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 43.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Benim Adım Melek Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Benim Adım Melek dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar