Benim Adım Melek 9. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Benim Adım Melek 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 9. Bölümünde neler olacak? Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 9. Bölümünü çarşamba akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 9. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Benim Adım Melek , yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. TRT 1'de yayınlanan Benim Adım Melek dizisi 9. Bölüm yeni fragman izle…

Benim Adım Melek 8. Bölümde; Alpay, Almanya’ya gidemediği gibi küçük Seyitali’yle Antep’te kalakalmıştır. Funda, paraları alıp ortalıktan kaybolur. Alpay, içinde bulunduğu çaresizlikle küçük Seyitali’yi annesine teslim edecek mi? Seyitali, yüreği soğumasa da Melek’e ve ailesine sahip çıkar. Karadağ konağında Kadriye’nin düşmesi paniğe sebep olur.

Tüm acılar bir anda Karadağların üstüne çökmüştür. Kerem, delikanlılığın verdiği fevrilikle iyilik yapayım derken göz mü çıkaracak? Halil’den gelen haber Seyitali’nin yüzünü güldürür. Melek, heyecanla giderken fark etmediği şey ne olacak?

Benim Adım Melek Dizisi Konusu | Genel Hikaye

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukları için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu konu alan “Melek”in ilk bölümü şöyle;

Yıllar önce ailesinden koparak Berlin’de yaşamaya başlayan Melek evli ve üç çocuk annesidir. Bir sabah aldığı kötü haberle bütün dünyası alt üst olur. Bir yandan çocuklarını bir yandan evliliğini düşünerek zor bir kararın eşiğine gelir. Bütün acısına rağmen çocuklarına bir gelecek vermek için yeniden ayağa kalkar. Umutla çıktığı yolculukta geçmişin acısıyla yüzleşirken, yeni hayatında onu daha büyük sorunlar beklemektedir.

Dizinin başrollerini; Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü olan 9. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Benim Adım Melek Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Benim Adım Melek dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar