Berber Ve Kuaförler İlk Kez Arife Günü İzin Yaptı

Berber Ve Kuaförler İlk Kez Arife Günü İzin Yaptı

Manisa’da koronavirüs tedbirleri kapsamında haftalar sonra açılan berberler ve kuaförler, ilk kez bir bayram arifesinde çalışmayarak izin yaptı.

Manisa’da koronavirüs tedbirleri kapsamında haftalar sonra açılan berberler ve kuaförler, ilk kez bir bayram arifesinde çalışmayarak izin yaptı. Yıllardır her bayram öncesi arife günlerinde geç saatlere kadar hatta bayram sabahına kadar mesai yapan berberler ve kuaförler, bayramda uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağa nedeniyle ilk kez arife gününde mesai yapmadı.
33 yıldır kuaförlük yapan Özcan Kuaför sahibi Serkan Özcan, “Her yıl bayram öncesi arife gününde geç saatlere kadar çalışır, yorgun bir şekilde evimize giderdik. Bayramın nasıl olduğunu anlamazdık. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle yıllar sonra ilk kez arife gününde mesai yapmadık. İlk kez izin yaptık” dedi.
Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu, sokağa çıkma yasağıyla birlikte meslek hayatında bir ilki yaşadıklarını belirterek, “Her bayram arifesinde vatandaşlara hizmet için geç saatlere kadar berber ve kuaförlerimiz çalışıyordu. Ama sokağa çıkma yasağı nedeniyle ilk kez izin yaptılar” dedi.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.