Bergama Ahmetbeyler Köyü

Bergama Ahmetbeyler Köyü

Ahmetbeyler köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Ahmetbeyler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, İzmir köyleri arasında yer alan Ahmetbeyler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bergama Ahmetbeyler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ahmetbeyler köyü son dakika gelişmeleri, Ahmetbeyler köyüne özgü yemekler, Bergama Ahmetbeyler köyünün tarihi, Ahmetbeyler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ahmetbeyler köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ahmetbeyler, İzmir ilinin Bergama ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ahmetbeyler Köyü Resimleri ve Ahmetbeyler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ahmetbeyler mahallesi İzmir il merkezine yaklaşık 120 km uzaklıkta olup Bergama ilçe merkezinede yaklaşık olarak 13 km mesafededir. 2012 TÜİK verilerine göre Ahmetbeyler mahallesinde toplam 257 kişi yaşamaktadır. Posta kodu 35700 olarak belirlenmiştir.

Bergama Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Bergama İzmir Arası Kaç Km? Bergama Hava Durumu? İzmir Köyleri ve Bergama Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve İzmirli iseniz İzmir Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. İzmirli Ünlüler arasında Bergama Ahmetbeyler Köyünde doğan biri var mı? Bergama Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.