Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, Hakkari’de Çocuk Festivali’ne katıldı

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, Hakkari’de Çocuk Festivali’ne katıldı

Beşiktaş Belediyesi ve Hakkari Belediyesi işbirliğiyle Hakkari'de "Çocuk Festivali düzenlendi.

Beşiktaş Belediyesi ve Hakkari Belediyesi işbirliğiyle Hakkari'de "Çocuk Festivali düzenlendi. Festivalde Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar vatandaşlarla birlikte halay çekti.

Önceki gün Hakkari'ye gelen ve Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim'i makamında ziyaret eden Başkan Hazinedar, daha sonra esnafları ziyaret etti. Bayram namazını Hakkari'de kılan Başkan Hazinedar, Hakkari Evinde muhtarlarla kahvaltı yaptıktan sonra kurban kesimine katıldı. Başkan Hazinedar daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Okay, CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı, Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sanat İşler Müdürü Ayhan Tunç, Hakkari Bedensel Engiller Derneği Başkanı Mesut Ertuş ile birlikte Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi üzerinde bulunan Engeliler Evi inşaat temelini attı. İlk defa bu kadar büyük ve renkli çocuk oyun parkları gördüklerini belirten Hakkarili çocuklar ise Hakkari ve Beşiktaş Belediye Başkanlığı ile emeği geçen herkese teşekkür etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, birlik ve kardeşlik mesajı vererek, "Kardeşliğinin bu kurduğu sevgi köprüsünün hangi davaya hizmet ettiğini bilmek istiyorsa bize bakanlar, iyi niyetli bakanlar mutlu olur kötü niyetli bakanlarda emin olun bedbaht olur. Mesele hizmet ise Hakkari'ye hizmet etmek için canımızı ortaya koyar, her şeyi feda eder sizin helalliğinizi almak için Hakkari yolumuzdan ve yolumuzdan ayrılmayız. Allah hepimizi korusun. Biz gönül köprüleri kurmaya geldik sizin gönlünüze girip helalliğinizi almaya geldik. Beşiktaş halkı sizinledir sevgili kardeşlerim. Dünya barış gününüz kutlu olsun. Bu çocuklarımızın geleceği de inşallah aydınlık olsun" dedi.

Beşiktaş Belediyesi Engelliler Koordinasyon Başkanı ve Başkan Danışmanı Murat Demirok ise temel atma töreninde yaptığı konuşmada, "Bizler onları hayatın içinde katmak ve sosyal hayatın içinde bütünleştirmek içinde bu merkezin temelini ve 3 yıl önce konuştuklarımızı bugün hayata geçiyoruz" diye konuştu.

Şehir stadında düzenlenen programda, Belediye Başkanlığı Kültür ve Sanat İşler Müdürlüğüne bağlı erbane ve sanatçı grubu çocuklar sahne aldı. Ünlü sanatçılar Leyla Uçar ve Mahmut Duman'nın birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe şarkıları seslendirildiği festival, yarışma, ikram ve hediyelerin verilmesi ile son buldu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, Hakkari’de Çocuk Festivali’ne katıldı

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, Hakkari’de Çocuk Festivali’ne katıldı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.