Beşiktaş Boks Şampiyonası’nda En Başarılı Takım Oldu

Beşiktaş Boks Şampiyonası’nda En Başarılı Takım Oldu

Büyük Erkekler İstanbul Ferdi Boks Şampiyonası, 30 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında Sarıyer’de düzenlendi. Siyahbeyazlılar şampiyonada en fazla şampiyonluk ve puan kazanan takım olmayı başardı. 36 kulüpten toplam 149 sporcunun katıldığı şampiyonaya Be

Büyük Erkekler İstanbul Ferdi Boks Şampiyonası, 30 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında Sarıyer’de düzenlendi. Siyahbeyazlılar şampiyonada en fazla şampiyonluk ve puan kazanan takım olmayı başardı.

36 kulüpten toplam 149 sporcunun katıldığı şampiyonaya Beşiktaş Boks Takımı 10 sporcu ile katıldı. Siyah – beyazlılar; üç şampiyonluk, bir ikincilik ve dört üçüncülük kazanarak, takım halinde en fazla şampiyonluk ve puan kazanan takım oldu. Öte yandan Umutcan Danacıoğlu, şampiyonanın ‘En Centilmen’ boksörü seçilerek kupa ile ödüllendirildi. Ayrıca; Emin Erdoğdu, Erol Yalçın, M. Baki Yalçın ve Mustafa Öter 23-28 Eylül tarihleri arasında Konya’da yapılacak birinci ve ikinci grup maçlarına, Osman Aydın ise 7-12 Ekim tarihleri arasında Erzincan’da yapılacak üçüncü grup maçlarına katılarak 22-27 Aralık tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmaya çalışacaklar.
Sporcuların aldığı dereceler şöyle;
52 Kg Emin Erdoğdu Şampiyon, 69 Kg Erol Yalçın Şampiyon, 91 Kg M. Baki Yalçın Şampiyon , 52 Kg Mustafa Öter İkinci , 75 Kg Osman Aydın Üçüncü , 57 Kg Emre Önceler Üçüncü , 69 Kg Umutcan Danacıoğlu Üçüncü , 81 Kg Ercan Kılıç Üçüncü.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.