Beşiktaş S. Bratislava Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Beşiktaş S. Bratislava Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi deplasmanında S. Bratislava ile oynayacağı maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile devam etti. Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı’nın da izlediği b

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi deplasmanında S. Bratislava ile oynayacağı maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile devam etti.
Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı’nın da izlediği basına kapalı idman, 1.5 saate yakın sürdü. Antrenmana, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde yapılan muayene sonucu sağ kasık adalesinde (adductor longus) grade 1 zorlanma tespit edilen Enzo Roco katılmadı. Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup takımla birlikte çalıştı. Beşiktaş takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş Futbol Takımını, yarın saat 13.00’te özel uçakla Bratislava’ya gidecek ve son çalışmasını TSİ 20.00’de maçın oynanacağı Narodny Stadyumu’nda yapacak. Abdullah Avcı, antrenman öncesi TSİ 19.30’da basın toplantısı yapacak.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.