Bey-der’in 2’nci Olağan Kongresi

Bey-der’in 2’nci Olağan Kongresi

Beylikova ve Köyleri Sosyal Kültür Dayanışma Derneği (BEY-DER)'nin "2. olağan kongresi" Eskişehir'de bulunan dernek binasında üyelerin ve davetlilerin...

Beylikova ve Köyleri Sosyal Kültür Dayanışma Derneği (BEY-DER)'nin "2. olağan kongresi" Eskişehir'de bulunan dernek binasında üyelerin ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kongreye; Ak Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp katıldı. Kongre, açılış ve yoklama ile başladı. Divan teşekkül ettirildi ve başkanlığına Ali Arabacı üyeliklerine de Deniz Demirpak ve Abdullah Albayrak getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan kongrede konuşan Ak Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan yeni seçilecek yönetime görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Dernek Başkanı Muhamer Öztay tarafından Ak Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'a ve Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp'a "plaket ödülü" taktim edildi. Dernek Başkanı Muhamer Öztay, yaptığı açıklamada, "Eskişehir'de sivil toplum kuruluşları arasında yerimizi almış bulunuyoruz. Vakıf olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Beylikovalılarla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 550 dernek üyemiz var" dedi.

Yönetim, denetleme kurulu faaliyet raporları okundu ve ibrası yapıldı. Yönetim ve Denetleme kurullarının seçimi yapıldı ve seçime tek listeyle gidildi. Yönetim Kurulu asil üyeliklerine: Muhamer Öztay, Ahmet Tokur, Tolga Savaş, Metin Uruş, Sema Kara, Halil İbrahim Bilir, Lutfi Bayraker, Şahin Öztürk, Soner Kutlu, Denetleme Kurulu asil üyeliklerine: Yakup Öztürk, Ahmet Beşer, Orhan Taşcı seçildi.

Bey-der’in 2’nci Olağan Kongresi

Bey-der’in 2’nci Olağan Kongresi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.