Beypazarı Kozalan Köyü

Beypazarı Kozalan Köyü

Kozalan Köyü Haberleri, Beypazarı Kozalan Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Kozalan Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Kozalan Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Beypazarı Kozalan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kozalan köyü son dakika gelişmeleri, Kozalan köyüne özgü yemekler, Beypazarı Kozalan köyünün tarihi, Kozalan köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kozalan köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kozalan, Ankara ilinin Beypazarı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kozalan Köyü Resimleri ve Kozalan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Beypazarı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Beypazarı Ankara Arası Kaç Km? Beypazarı Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Beypazarı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Beypazarı Kozalan Köyünde doğan biri var mı? Beypazarı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kozalan, Ankara ilinin Beypazarı ilçesine bağlı bir mahalledir.Mahallenin adı bol ceviz ağacı olduğu için ceviz alanı anlamını taşımaktadır.15. asırda Koz Alanı olarak ismi geçmektedir.Ankara il merkezine 112 km, Beypazarı ilçesine 12 km uzaklıktadır.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede ilköğretim okulu var fakat öğrenci sayısı azlığı nedeniyle okul kapalıdır ve taşımalı eğitim yapılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.