Biga, bayrama hazır

Biga, bayrama hazır

Biga Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gece gündüz çalışmaları sonucu, Biga, Kurban Bayramı'na...

Biga Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gece gündüz çalışmaları sonucu, Biga, Kurban Bayramı'na tertemiz girecek.

İlçede, mezarlıklar, camiiler, parklar, meydanlar ve caddeler temizlenirken, ekipler bayram öncesi tam kadro çalıştı. Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 7 Ağustos Pazartesi günü bayram temizliğine başladılar. Bu temizlik çalışmaları kapsamında 6 çöp aracı, 2 çöp taksi, 1 traktör, 2 büyük süpürge aracı, 1 küçük süpürge aracı çalıştı. Bu çalışmalarda Biga 6 bölgeye ayrılarak temizlendi. Ayrıca çarşı merkezinde 8 kişilik süpürge ekibi sürekli çalıştı. Sabah 7'de başlayan çalışmalar akşam 4'e kadar devam etti. Gece aracı ise saat 6'da çalışmaya başladı ve gece 2'ye kadar sürekli çalıştı. Aynı zamanda 2 kişilik ekiple gece süpürge işleri yapıldı. Arife günü tam kadro çalışan ekipler saat 6'da mesaiye başladılar. Çalışmalar gece boyu devam etti. Geri dönüşüm araçları ise 6 personelle yoğun mesaisine devam ediyor" denildi.

Bayram öncesi gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında Biga Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de yoğun mesai harcadı. Kurban Bayramı süresince de Biga'yı temiz tutmak için ekiplerin çalışmaya devam edeceğini söyleyen Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, "Camiilerimizi, mezarlıklarımızı, parklarımızı, minibüs duraklarımızı, caddelerimizi, yollarımızı Kurban Bayramı öncesi tertemiz yapmak için gece gündüz çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bayram süresince de Biga'mızın temizliği için arkadaşlarımız tam mesai çalışacaklar. Başta özveriyle çalışan çalışma arkadaşlarıma ve tüm Bigalı hemşehrilerime mutlu bayramlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Biga, bayrama hazır

Biga, bayrama hazır

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.