Bilecik Çakırpınar Köyü

Bilecik Çakırpınar Köyü

Çakırpınar köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Çakırpınar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bilecik köyleri arasında yer alan Çakırpınar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bilecik Çakırpınar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çakırpınar köyü son dakika gelişmeleri, Çakırpınar köyüne özgü yemekler, Bilecik Çakırpınar köyünün tarihi, Çakırpınar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çakırpınar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün adının Çakır Mihal adında eski bir efeden geldiği söylenmektedir.

Yemekleri: nohutlu mantı. köyde tarihi bir hamam bulunmakla birlikte kullanılmamaktadır. Gelenek ve göreneklerimiz de Bilecik gelenek ve görenekleriyle aynı olup, köy muhtarlığı altında bulunan köy kahvesinin sürekli açık olup, oyun oynanmayışı ve çaycısının bulunmayışı ile ünlüdür. Her kim çay içmek isterse ocağa geçer ve çay demler. Gerektiğinde sobayı yakar, varsa temizlik, boya badana işlerini yapar.

Bilecik merkezine 6 km uzaklıktadır.

Çakırpınar, Bilecik ilinin Merkezine bağlı bir köyüdür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çakırpınar Köyü Resimleri ve Çakırpınar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bilecik Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Çakırpınar Bilecik Arası Kaç Km? Bilecik Hava Durumu? Bilecik Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bilecikli iseniz Bilecik Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bilecikli Ünlüler arasında Çakırpınar Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.