Bilecik İlyasça Köyü

Bilecik İlyasça Köyü

İlyasça köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, İlyasça köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bilecik köyleri arasında yer alan İlyasça köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bilecik İlyasça köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, İlyasça köyü son dakika gelişmeleri, İlyasça köyüne özgü yemekler, Bilecik İlyasça köyünün tarihi, İlyasça köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, İlyasça köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bilecik merkezine 27 km mesafededir. Bilecik- Bursa karayoluna 8 km mesafede bulunur. Köyün rakımı 700–800 metredir.

İlyasça, Bilecik ilinin Merkezine bağlı bir köyüdür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız İlyasça Köyü Resimleri ve İlyasça köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bilecik Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? İlyasça Bilecik Arası Kaç Km? Bilecik Hava Durumu? Bilecik Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bilecikli iseniz Bilecik Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bilecikli Ünlüler arasında İlyasça Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.