Bilecikli Berberler Artık Pazar Günleri Kapalı

Bilecikli Berberler Artık Pazar Günleri Kapalı

Bilecik'teki berberlerin, pazar günleri dükkanlarının kapalı kalması için başlattıkları imza kampanyası sonuç verdi.

Bilecik'teki berberlerin, pazar günleri dükkanlarının kapalı kalması için başlattıkları imza kampanyası sonuç verdi. Artık Bilecik'te berberler Pazar günü kapalı kalacak.

Bilecik kent genelinde berber dükkanı olan 38 esnaf kendi aralarında bir imza kampanyası başlatarak pazar günü dükkanların kapalı kalmasını istiyorlardı. Esnaf kendi aralarında topladıkları imzalarda çoğunluk sağlanarak, artık pazar günü kapalı kalmaları yönünde karar verdiler. Toplanan imza kampanyasına öncülük yapan Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda berberlik yapan Tahir Dere, İHA muhabirine Bilecikli berberler olarak geçen gün yaptıkları imza kampanyasında çoğunluğu ulaşıldığı söyledi. Dere, "Bilecik Merkez'de bulunan 38 berberden çoğunluğu pazar günleri dükkanlarını kapatmaya karar vermiştir. Diğer illeri de araştırdık ve pazar günlerinin tatil olduğunu biliyorduk. Biz de böyle bir kapatma kararı aldık ve çoğunluğumuzu oluşturduk. Berberler olarak herkes için hayırlı olmasını isteriz" dedi.

"16 Ekim itibariyle uygulamaya başlayacağız"

Hangi gün itibariyle kapatacakları hakkında bilgi veren Berber Tahir Dere, "Çoğunluk, herkes pazar günleri tatil kullandığı için eşimiz, dostumuz, ailemiz esnaf arkadaşlarımız hep beraber buluşabileceği bir gün olduğu için. 16 Ekim itibariyle uygulamaya başlayacağız. Özel müşterilerimiz, damat, düğün tıraşları olursa eğer orada yarım saat, bir saat istinaden açılacak. Doğal olarak Bilecik'te haftanın 7 günü hep açık kalmış berberler. Bizler bundan rahatsız olduk. Çünkü tatil günümüz olmadığı için. Yeterli bir verimlilik sağlayamadığımızı düşünüyoruz insanlara karşı hizmetimizde, eksiklik olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden her insanın tatile ihtiyacı olduğu gibi bizim berberlerinde tatile ihtiyacımız var. Bilecikli halkımız da yakın zamanda bu duruma alışacaktır" dedi.

Öte yandan açıklama sırasında Tahir Dere'ye, berber arkadaşları Mesut Güney, Murat Dinç, Polat Cihan eşlik etti.

Bilecikli Berberler Artık Pazar Günleri Kapalı

Bilecikli Berberler Artık Pazar Günleri Kapalı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.