Bilimin kalbi Eyüp’te atacak

Bilimin kalbi Eyüp’te atacak

Eyüp Belediyesi ve İstanbul Valiliği tarafından gerçekleştirilecek olan Uluslararası Bilim Şenliği, vatandaşları bilim ve bilim adamlarıyla bir araya...

Eyüp Belediyesi ve İstanbul Valiliği tarafından gerçekleştirilecek olan Uluslararası Bilim Şenliği, vatandaşları bilim ve bilim adamlarıyla bir araya getirecek. Şenlikte kurulacak bilim atölyelerinde çeşitli bilimsel aktiviteler, sergiler ve konferanslar düzenlenecek.

Eyüp Belediyesi, İstanbul Valiliği ile birlikte 29-30 Eylül tarihlerinde Uluslararası Bilim Şenliği düzenliyor. Halkın, özellikle de gençlerin bilimle ve bilim insanlarıyla bir araya getirilmesi amacıyla düzenlenecek olan şenlik için Eyüp Belediyesinin Haliç Etkinlik Alanı'na 50 adet çadır kurulacak. Bu çadırlarda genç bilim adamlarının ilgiyle takip edecekleri atölye çalışmaları, bilimsel gösteriler ve deneyler yapılacak. Etkinlik alanında ayrıca geleceğin bilim adamlarının projelerinin yer alacağı bir de sergi açılacak.

Şenlik kapsamında Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi'nde (EKSM) bulunan üç salonda da bilimsel konularda konferanslar düzenlenecek. "Bilim Herkesi Birleştirir" adı altında düzenlenecek konferanslarda, her biri konusunda uzman bilim adamları vatandaşlarla buluşacak.

Konu ile ilgili olarak Eyüp Belediyesinde bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın adına Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer, İstanbul Valiliği yetkilileri, İl ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Şişli Kaymakamlığı yetkilileri, Eyüp Belediyesinin ilgili birim müdürleri ile personelleri ve Beşiktaş Belediyesinden temsilciler katıldı.

Toplantıda, bilim şenliği ile ilgili olarak yapılacak çalışmalar tüm detaylarıyla konuşuldu.

Bilimin kalbi Eyüp’te atacak

Bilimin kalbi Eyüp’te atacak

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.